Disclaimer

Contactgegevens

The Beauty Salon Hilversum
Oscar Romerolaan 16
1216TK HILVERSUM NL

Gevestigd in de Feel Good Fitness Factory

Tel: +31639809884
Email: info@thebeautysalonhilversum.nl

KvK: 32123318
BTW:

Door bezoek aan en gebruik van deze website thebeautysalonhilversum.nl ga je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en de voorwaarden die in deze disclaimer zijn opgenomen.

Informatie en verwijzingen

Alle informatie die wordt aangeboden op en via deze website is van algemene aard en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij het samenstellen en onderhouden van deze website handelt The Beauty Salon Hilversum uiterst zorgvuldig. Ook de gebruikte bronnen en verwijzingen zijn door The Beauty Salon Hilversum onderzocht op betrouwbaarheid. Ondanks deze zorgvuldigheid kan The Beauty Salon Hilversum niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. The Beauty Salon Hilversum wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

De informatie die The Beauty Salon Hilversum op en via deze website aanbiedt mag voor eigen gebruik worden afgedrukt of gedownload. Het is echter strikt verboden om de informatie openbaar te maken, te kopiƫren, te distribueren of enige andere actie te ondernemen die niet overeenstemt met de intellectuele eigendomsrechten van The Beauty Salon Hilversum.

Wijzigingen

Alle informatie die The Beauty Salon Hilversum op of via deze website aanbiedt kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Ook de tekst van deze disclaimer kan zonder aankondiging worden gewijzigd. The Beauty Salon Hilversum raadt je aan om regelmatig na te gaan of de aangeboden informatie en de tekst van deze disclaimer is gewijzigd.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de volgens de wet bevoegde rechter in Nederland.